Checuri

Așa faci cel mai bun chec cu banane – atât de pufos și gustos că l-ai mânca pe tot deodată

 

 

Așa faci cel mai bun chec cu banane – atât de pufos și gustos că l-ai mânca pe tot deodată

 

 

Această rețetă reprezintă desertul ideal. Consistența moale, delicioasă, fină și pufoasă îți lasă gura apă. Deliciul nemaipomenit se prepară foarte simplu și are un rezultat uimitor. Este o gustare delicioasă și aromată care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Ingrediente:

2 bucățiBanane
200 gFăină
150 gZahăr
2 bucățiOuă
50 gPicături de ciocolată
1 lingurițăPraf de copt
125 gUnt

Mod de preparare:

  1. Într-un bol pisați bananele, adăugați ouăle, zahărul, untul topit și amestecați. Puneți făina, praful de copt și picăturile de ciocolată. Amestecați până compoziția devine moale și uniformă.
  2. Puneți compoziția într-o tavă de copt (10x12x26 cm) și dați checul în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 50 minute.
  3. Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 




Categorii