Povesti de viata

Bătrânul de 78 de ani s-a mutat la mormântul soției lui! De 7 ani e acolo toată ziua, indiferent de vreme, dintr-un motiv cutremurător

 

 

 

 

Când Fred Gilland s-a căsătorit cu soția sa, Janice Gillard, în urmă cu 51 de ani, el i-a făcut o promisiune incredibilă.

Bărbatul din Knoxville, Tennessee (SUA) i-a promis că va fi aproape de ea până la final, o promisiune pe care el spune că are de gând să și-o îndeplinească zilnic, pentru tot restul vieții lui.

Pentru Fred, respectarea promisiunii sale înseamnă că pentru tot restul vieții lui el va conduce zilnic până la cimitirul unde este înmormântată soția sa, locul unde aceasta se odihnește de 7 ani. Fred are acum 78 de ani, dar este decis să nu lase viața să-i stea în cale atunci când vine vorba de a petrece timp cu persoana pe care o iubește.

Gillard mărturisește: ,,Am iubit-o de când am văzut-o, era incredibil de frumoasă”. Acest om a petrecut ultimii 10 ani stând la mormântul soției sale, fie ploaie, fie vânt. Spune că atunci când stă acolo își amintește lucruri din trecut pe care le-a trăit alături de această femeie puternică care își iubea familia mai mult decât orice și care avea o voce pe care chiar și Elvis ar fi invidiat-o.

Acestă rutină zilnică prin care el onorează amintirea soției este un mod prin care el își onorează promisiunea și de a ține iubirea pe care i-o poartă, vie. Povestea lui de dragoste este un exemplu pe care toate cuplurile ar trebui să îl urmeze.

 

Sursa: De Doamne
Categorii