Ingrediente:
pentru blat
225 g făină de migdale,
150 ml lapte,
1 ou.
pentru umplutură
5 linguri faina de migdale,
550 ml lapte,
Vanilie.
Ananas taiat bucatele.
pentru décor
100 g căpşune,
200 mure,
2 smochine,
o piersică mare,
5 lingurite miere.
Fructe delicioase prin deserturi trase
Mod de preparare:
Peste lapte se pune făina, se frământă până se încorporează, iar la sfârşit se adaugă oul nebătut, pentru a obţine un aluat omogen se dă la frigider 30 de minute, învelit în folie.
Se întinde aluatul, se pune în formă şi se mai dă la frigider 20-30 de minute. Apoi se coace aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Se pune laptele la foc se adauga faina in ploaie si se amesteca bine cu telul pana devine ca o budinca, la final adaugam vanilia si bucatile de ananas.
Se toarnă crema caldă în crusta de aluat şi se bagă la rece. E bine să stea peste noapte la frigider, fără fructe.
A doua zi se taie fructele şi se aranjează după preferinţă. Peste fructe se adauga mierea intinsa uniform.
Pofta buna!
Sursa: goodgame-goodgame